Minat nak join jadi
Dropship
Mamasab?

Minat nak join jadi
Dropship
Mamasab?

Adakah anda ada masalah di bawah?

Pening isu kewangan yang sangat teruk
Kecewa bisnes asyik tak menjadi dan rugi
Tak ada modal untuk memulakan bisnes baru

Jangan risau, Mamasab boleh bantu!

Kami di Mamasab Haircare boleh bantu anda! Kami menawarkan peluang untuk menjadi dropship bagi sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan secara percuma. Teruskan membaca untuk info lanjut!

Kelebihan
jadi ejen & dropship kami

Produk mudah jual dan berkesan

Produk Mamasab Haircare terbukti berkesan secara saintifik dan kami ada puluhan testimoni untuk produk ini. Mudah je nak jual tau!

Customer auto repeat order

Bila customer suka produk haircare Mamasab, dia akan automatic repeat order pada bulan berikutnya

Keuntungan yang amat tinggi

Kami menawarkan profit RM35 untuk dropship. Kalau anda hit target, anda akan dapat bonus. Profit tertinggi yang kami tawarkan adalah RM71 untuk setiap set yang terjual.

Bahan marketing disediakan

HQ juga menyediakan banyak bahan-bahan marketing untuk Mamasab Haircare ni. Tinggal nak post saja di social media anda

Postage HQ akan setelkan

Busy dan tak sempat nak deliver produk? Jangan risau. HQ Mamasab akan uruskan hal postage. Anda duduk je rehat kat rumah tu.

Bisnes tanpa modal

Kami tak ambik sebarang modal, walau satu sen pun. Untuk join jadi dropship kami, anda cuma perlu isi borang pendaftaran berserta beberapa document penting saja.

Keberkesanan
dibuktikan oleh
Sains

Produk 3-in-1 Haircare Set Mamasab merupakan produk jagaan rambut yang berteraskan Sains dan Bio-teknologi. Bahan-bahan aktif yang ada dalam produk ini, terbukti dapat membantu merawat masalah rambut gugur dengan berkesan.

Produk yang memiliki kajian sains, amat mudah dijual tau!

Kami ada banyak
Testimoni

Untuk membantu anda buat jualan dan close sales dengan sangat mudah! Bawah ni adalah sebahagian daripada testimoni yang kami terima untuk produk Mamasab Haircare.

Business Coaching
percuma turut disediakan

Dalam Mamasab, semua orang akan mendapat coaching dan training untuk belajar berbisnes dengan percuma. Kami akan ajarkan anda ilmu sales, marketing pencukaian, pembinaan bisnes, dan sebagainya. Best kan? Kat bawah ni adalah beberapa contoh kelas business coaching online dan offline yang anda akan dapat daripada founder dan leader-leader hebat dalam mamasab. Semua nya diberi secara percuma tau!

Betul ke ramai ejen dah
Berjaya jana
income?

Eh, mestilah betul! Banyak ejen-ejen Mamasab yang dah berjaya membuat jualan lima, enam, dan tujuh angka sebulan tau. Semua pun bermula daripada dropship. Ejen yang buat sales juta juta sebulan pun, tak perlu keluar modal lansung tau.

Dah tak sabar
nak register??

Dah tak sabar
nak register??

Untuk join kami sebagai dropship... sila hubungi mana-mana ejen mamasab terdekat anda. Pendaftaran adalah PERCUMA!