Pening sebab
rambut gugur??

Pening sebab
rambut gugur??

Adakah anda ada masalah di bawah?

Rambut gugur sangat banyak dan rambut makin menipis

Pening nya! Rambut non stop gugur... sampai boleh nampak kulit kepala dah sekarang ni...

Bilik mandi asyik tersumbat dengan rambut gugur

Tiap kali lepas mandi... mesti nampak banyak rambut gugur. Sampai tersumbat bilik mandi tu...

Dah cuba macam-macam rawatan, tapi tak berkesan

Dah bertahun ada isu rambut gugur, dah cuba macam-macam. Semua tak menjadi...

Jangan risau, kami boleh bantu!

Kami di Mamasab Haircare boleh bantu anda! Sebab produk kami, dicipta berdasarkan masalah co-founder kami yang memang ada isu rambut gugur yang kronik.

Fungsi
Set rawatan rambut
3-in-1 Mamasab?

Fungsi
Set rawatan rambut 3-in-1 Mamasab?

1.
Mencuci dan menguatkan akar rambut

Shampoo "deep cleansing" kami berupaya untuk mencuci bahagian kulit kepala dan akar rambut dengan mendalam, dan menghilangkan saki baki produk rambut tepu (product build-up and residue) yang boleh menyebabkan akar rambut tersumbat dan rosak sehingga menyebabkan rambut gugur.

2.
Melancarkan peredaran darah

Shampoo kami diperkaya dengan niacinamide & ginseng untuk membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala. Ini membantu mempercepatkan pertumbuhan rambut baru.

3.
Mengurangkan iritasi di kulit kepala

Shampoo ini mengandungi niacinamide dan bahan-bahan lain yang membantu mengurangkan iritasi & radang di kulit kepala. Iritasi kulit kepala, merupakan salah satu penyebab rambut gugur.

1.
Merawat struktur batang rambut

Struktur rambut yang tidak sihat akan menyebabkan rambut mudah putus dibahagian batang. Conditioner ini mempunyai fungsi merawat dan melindungi keratin rambut agar rambut kekal sihat dan kukuh.

2.
Membantu rambut untuk menyerap air

Conditioner kami diperkaya dengan bahan anti-oksida dan protein-protein penting seperti caprylic dan trehalose yang membantu rambut kekal lembab dan bermaya.

3.
Mengurangkan rambut gugur ketika ber-sikat

Conditioner kami membantu rambut agar lebih mudah terurus dan mudah sikat dengan mengurangkan elektrik statik. Ini membantu mengurangkan rambut gugur ketika bersikat.

1.
Menyihatkan dan menguatkan rambut

Tonik Mamasab mengandungi vitamin B5 seperti Panthenol & Biotin untuk menyihatkan rambut sedia ada disamping merawat rambut yang telah rosak.

2.
Melajukan pertumbuhan anak rambut baru

Ekstrak 30 jenis herba (seperti lavender, ginseng dan pepermint) yang ada di dalam tonik ini berfungsi mempercepatkan pertumbuhan rambut supaya rambut lebih lebat dan tebal.

3.
Membunuh fungus dan bakteria

Tonik ini mengandungi Piroctone Olamine dan ekstrak bawang putih yang mengandungi fungsi anti-fungus dan bakteria. Jangkitan fungus dan bakteria di kulit kepala akan menyebabkan rambut gugur.

Keberkesanan
dibuktikan oleh
Sains

Produk 3-in-1 Haircare Set Mamasab merupakan produk jagaan rambut yang berteraskan Sains dan Bio-teknologi. Bahan-bahan aktif yang ada dalam produk ini, terbukti dapat membantu merawat masalah rambut gugur dengan berkesan.

Kami menggunakan beberapa bahan aktif yang telah dikaji dan dibuktikan berkesan untuk membantu merawat rambut gugur dan meransang pertumbuhan rambut baru. Antara bahan-bahan yang kami gunakan adalah
 1. Bio-capigen
  • Protein Soya
  • Ekstrak Bawang
  • Ekstrak Ginseng
  • Vitamin B5 (Biotin & Panthenol)
  • Zinc PCA
  • Amino Acids
 2. Bahan-bahan lain seperti
  • Acetyl Tetrapeptide-3
  • Ekstrak Bunga Cengkih
  • Ginseng
Kajian menunjukkan bahawa penggunaan bahan-bahan tadi dapat membantu merawat isu rambut gugur dan botak.

Betulkah
Berkesan?

Betulkah
Berkesan?

Kami dah bantu ramai pengguna untuk hilangkan isu rambut gugur mereka. Tak percaya?? Jom baca sebahagian daripada testimoni di bawah.

Dah tak sabar
nak beli??

Dah tak sabar
nak beli??

Set "Rawatan Intensif Rambut Gugur Mamasab" cuma berharga RM153. Kami tidak menjual produk di website ini. Kalau anda berminat untuk membeli, sila hubungi mana-mana ejen Mamasab berhampiran anda.